Zondag 3 April

Popronde

Op zondag 3 April komt het jaarlijks rondreizende muziekcircus ‘De Popronde’ weer terug naar Meppel! Deze zondag kun je in en om het centrum, de hele dag genieten van opkomende bands waar je in 2022/2023 nog wel eens meer van zou kunnen gaan horen.

Wij strijken dit jaar neer in Studio2 (voormalig ZiZo) We zijn de start- en het eindpunt van deze muzikale ontdekkingstocht.

We trappen om 15:00 af met Punt.Judith gevolgd door Cashmyra 18:30 en sluiten om 21:00 af met MINKA!

Locatie: Studio2 (voormalig ZiZo) Steenwijkerstraatweg 10, 7942 HP Meppel
Tickets: €5,50
Aanvang: 15:00 uur

15:00:

puntjudith

puntjudith kruipt onder je huid en demonstreert een rauwe dagelijkse realiteit en surreële dromen vol verlangen. Debuut-EP Snelweg is een symbool van de chaotische wereld van de millenial. Met haar energieke muzikale identiteit gooide ze al hoge ogen bij Radio 1(BE), StuBru, 3FM Alternative en 3voor12. Voor Popronde zijn ze geselecteerd als OOR talent.

18:30

Cashmyra

Vervreemdende teksten, minimalistische gitaarlijnen en stampende drums. Na een solo EP vol doodeerlijke obsessieve liefdesliedjes die tegen het ongemak aan schuren is het tijd voor het vervolg.

De finaliste van ‘de Grote Prijs van Nederland 2018’ en houder van ‘de POPgroningen Talent Award 2019’ gaf tijdens ESNS 2020 al een voorproefje van het nieuwe werk. Naast muziek en tekst, komen design, fotografie en film van eigen hand. Het liefst ziet Cashmyra allen dan ook in haar show samensmelten tot een grote belevingswereld.

21:00:

MINKA

Tintelfrisse Nederlandstalige electropop met een vrolijke rock’n roll vibe. All in. MINKA verwacht maar één ding van je: totale overgave aan de muziek. Dansen, tunnelvisie, verliefdheid, alles is welkom. De Deventerse zangeres weet je te overtuigen met eerlijke teksten en een verslavende cocktail van electro & analoge muziek. Gewapend met gitaar en knallende beats daagt ze je uit om buiten de gebaande paden te denken. Vergeet je werk, de wereld, laat maar los. Dans alsof er niemand kijkt.