Vrijdag 26 februari:

Michelle David & the Gospel Sessions

De Amerikaans/Nederlandse soulzangeres Michelle David is een graag geziene gast bij de Muziekcoöperatie. In haar energieke en hartverwarmende gospel komen tegenwoordig ook invloeden uit West Afrika en het Caribisch Gebied voorbij. Nadat ze de afgelopen jaren met The Gospel Sessions een ware zegetocht maakte door binnen- en buitenland keert ze begin 2021 voor de derde keer terug naar Meppel. En dat ook nog op de mooist denkbare locatie: de Grote of Mariakerk.

Vanwege het beperkte aantal toeschouwers wordt dit een dubbelconcert: de eerste show begint om 18.00 uur (zaal open om 17.30 uur), de tweede om 21.00 uur (zaal open om 20.30 uur). De kaartverkoop gaat binnenkort van start, de tickets gaan € 19,50 kosten. Wees er snel bij, want dit is een gewild concert!

Op dit moment gaat de Muziekcoöperatie Meppel ervan uit dat er eind februari weer concerten met publiek mogelijk zijn. We hopen dat bij elk concert 100 personen aanwezig kunnen zijn. Mocht dit een lager aantal zijn, bijvoorbeeld 30 personen, dan worden die tickets toegekend aan degenen die het eerst besteld hebben. De overige ticketkopers krijgen in dat geval hun geld terug. Het advies is dus om zo snel mogelijk tickets aan te schaffen.

Tickets: € 19,50
Locatie: 
Grote of MariaKerk, Kerkplein 4 Meppel
Aanvang show 1: 18:00 uur Zaal open: 17:30 uur
Aanvang show 2: 21:00 uur Zaal Open: 20:30 uur

 

TICKETS