De Muziekcoöperatie verzorgt popconcerten op bijzondere locaties in en om Meppel. Daarbij werken we samen met de Vega Fabriek in Kolderveen, Schouwburg Ogterop in Meppel, Poppunt Drenthe en Cultureel Café De Amer in Amen

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!
Wij zoeken vrijwilligers voor o.a.:
Bar werkzaamheden | Ticket controle
Artiesten begeleiding | Promotie
Op- en afbouw bij concerten/evenementen

Aanmelden en meer informatie via:
info@muziekcooperatie.nl

AGENDA

Vrijdag 2 september – Kapelle Petra

Energieke gitaarmuziek, ondersteund door een goede dosis drums en opzwepende zang zoals je van de beste indierockbands gewend bent, maar dan in het Duits! Bij de oosterburen speelden Kapelle Petra al vele festivals en zalen plat, nu is het tijd voor de internationale doorbraak die in Meppel begint. Het concert wordt georganiseerd door leden van Muziekcoöperatie Meppel. Voor het eerst gebruiken we hiervoor de nieuwe zaal van Studio2 aan de Steenwijkerstraatweg.

UITGESTELD – Popronde

Op zondag 21 November komt het jaarlijks rondreizende muziekcircus ‘De Popronde’ weer terug naar Meppel! Deze zondag kun je in en om het centrum, de hele dag genieten van opkomende bands waar je in 2022 nog wel eens meer van zou kunnen gaan horen.

Wij strijken dit jaar neer in Studio2 (voormalig ZiZo) We zijn de start- en het eindpunt van deze muzikale ontdekkingstocht. 

We trappen om 15:00 af met Punt.Judith gevolgd door Le Motat (18:30) en sluiten om 21:00 af met Nonchelange!