Donderdag 11 November:

BRUUT!

Nu we weer concerten mogen organiseren, laten wij er natuurlijk geen gras over groeien. We halen op donderdag 11 november de Amsterdamse band BRUUT! naar Meppel. De immer in zwart-wit verpakte band brengt je een swingende mix van jazz, surfrock, boogaloo en hardrock.

In februari 2022 komt het kwartet met de nieuwe plaat “Zest” uit op Excelsior Recordings. Vorige maand kwam de band alvast met een voorproefje met de eerste single “Flint”. “Flint” neemt je mee op een intergalactische reis door een stroboscopisch universum vol met synthesizers, uberstrakke drumpartijen én uiteraard saxofoon.

Kun je je het nog niet voorstellen? Stel je voor dat Donna Summer een liefdesbaby zou krijgen met Art Blakey. Nog niet? Beluister dan de nieuwe track “Flint” hieronder:

Het concert vindt plaats in de Foyer van Schouwburg Ogterop, staand, swingend én met een drankje in je hand. Gewoon zoals je van ons gewend bent.

Locatie: Schouwburg Ogterop, Meppel
Tickets: €15,50
Aanvang show: 20:30 uur
Zaal Open: 20:00 uur

TICKETS

CORONATOEGANGSBEWIJS – HOE WERKT HET?

Om ons te kunnen bezoeken heb je een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs. Dit bewijs toon je bij binnenkomst in de vorm van een QR-code. Die code is aan te maken via de CoronaCheck-app of uit te printen op papier. Om te controleren dat het coronatoegangsbewijs van jou is, vragen we je ook naar je legitimatiebewijs.

Vaccinatiebewijs: als je volledig gevaccineerd bent, kun je met de CoronaCheck-app van je vaccinatiebewijs een QR-code maken. Log in met je DigiD. Als je bij de vaccinatie toestemming hebt gegeven, worden je vaccinatiegegevens automatisch opgehaald bij het RIVM, de GGD of het ziekenhuis. Als dit niet automatisch gaat, kun je je vaccinatiebewijs ook zelf toevoegen aan de app. Hier lees je precies hoe dit gaat.

Negatieve testuitslag: maak via Testen voor Toegang een afspraak voor een gratis coronatest. Bij een negatieve uitslag, ontvang je via de testlocatie een ophaalcode die je in de CoronaCheck-app omzet in een QR-code. Let op: uitsluitend testresultaten via Testen voor Toegang worden geaccepteerd en de negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn. Je kunt je afspraak voor een coronatest pas 2 weken voor de datum van het concert inplannen.

Herstelbewijs: heb je corona gehad en kun je dat aantonen met een positieve PCR-test? Dan kun je een herstelbewijs uploaden in de CoronaCheck-app. Dat gebeurt automatisch als je met je DigiD inlogt in de app. Dit werkt alleen als de positieve test tussen de 11 dagen en 180 dagen oud is.

Voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs of de CoronaCheck-app kun je contact opnemen met:

  •  Helpdesk CoronaCheck 0800 1421 (gratis), bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur
  •  Helpdesk Testen voor Toegang 088 777 08 09, bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur